autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
home - autorijschool El Joan Heerlen
algemeen - autorijschool El Joan Heerlen
examen - autorijschool El Joan Heerlen
referenties - autorijschool El Joan Heerlen
contact - autorijschool El Joan Heerlen
links - autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
autorijschool El Joan Heerlen
referenties

 Frankie Veerkamp
1e X geslaagd!
 


Perry Vlek
2e X geslaagd!Anouk Coumans
1e X geslaagd!
 


Mariska de Bree - Slangen
1e X geslaagd!
Merel van Vendeloo
1e X geslaagd!
 


Nico Tentij
1e X geslaagd!
                  
Danny van der Zee
1e X geslaagd!
   
  


1e X geslaagd!
Andrej Palmen
"Ik weet dat lang voordat ik 18 zou worden ik altijd gezegd heb "als ik ga lessen, dan ga ik bij Anita!". En ik ben nu heel erg blij met die keuze! Ik had zelf nooit verwacht dat ik in één keer mijn rijbewijs zou halen, maar samen hebben we er voor gezorgd dat dat zou lukken. Ondanks dat ik soms helemaal de weg kwijt was (en dat ook nog eens letterlijk op straat), heeft Anita er voor gezorgd dat ik

me toch telkens op mijn gemak ben gaan voelen en dat ik door heb gezet. Dat was soms heel moeilijk, maar de uitstekende peptalk heeft altijd gewerkt! Ik vond het altijd leuk om weer te gaan lessen, want je weet gewoon dat je met elk uurtje toch weer sterker en zelfverzekerder in de auto gaat zitten. Bovendien vond ik het fijn dat er gewoon een duidelijke structuur was. Mijn eerste les: remmen, sturen, gas geven. Dat is al ingewikkeld genoeg! Maar je hoeft je dan niet nog zorgen te maken om het schakelen, de spiegels en al het andere dat er bij komt kijken. Dat komt wel als je er klaar voor bent. En dat vond ik zo goed aan Anita, als je klaar was voor iets nieuws, of je TTT, of je examen, dan wist je ook echt dat je er klaar voor was! Inmiddels heb ik al een paar weken mijn rijbewijs en ik geniet er elke dag van. Als je dan voor het eerst in je eentje in de auto gaat zitten, is het wel heel even eng en denk je "ooh jee wat moet ik nu", maar in je achterhoofd hoor je dan Anita en dan komt het helemaal goed! Toch mis ik Anita in de stoel naast me, want het was altijd erg gezellig! Anita, heel heel erg bedankt! En voor iedereen die wil gaan lessen en denkt aan El Joan: DOEN!

 

Véronique Henquet
"Lieve Aniet,
Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke en leerzame tijd in je witte racewagen!
Na de theorie en de tussentijdse toets in een keer te hebben gehaald, gelukkig ook na een tijdje de eerste keer voor praktijk geslaagd! Daar zijn wel nog een aantal lessen aan vooraf gegaan omdat ik niet altijd even geconcentreerd was en pas na een tijdje zo


1e X geslaagd!

slim was om toch maar in spiegels te gaan kijken en wat meer op andere weggebruikers te gaan letten. Ik heb altijd uitgekeken naar de volgende rijles en met veel plezier rijlessen bij jou gehad. Het was dan ook raar om de eerste keer alleen te gaan rijden zonder Anita met een extra rem! Maar gelukkig heb ik die extra rem ook niet meer nodig! Ik verzeker iedereen die goed wilt leren rijden en tegelijkertijd een hele gezellige tijd wil hebben, dat je bij Anita aan het goeie adres zit.
Bedankt voor alles en tot snel!"

  


1e X geslaagd!
Ike Schrijnemaekers
"Bij deze wil ik Anita nogmaals bedanken van het geven van de super goede rijlessen! Mede dankzij Anita heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen!"

 

Maud van Houtem
"Ik weet nog de dag van mijn eerste rijles. Best wel nerveus was ik en had nog geen idee wat me te wachten stond.
Dit gevoel verdween gelukkig snel toen ik naast Anita in de auto stapte. Anita is spontaan, eerlijk en ze weet je op je gemak te stellen. Bovendien is ze heel geduldig en dat had ik af en toe wel nodig.
De lessen waren altijd leuk, leerzaam


1e X geslaagd!

natuurlijk en met geklets over van alles en nog wat!
Na iedere les merkte ik dat het weer iets beter ging en uiteindelijk is het me gelukt om de eerste keer mijn rijbewijs te halen! 
Anita, ik vond het een gezellige tijd en zal het missen als je niet meer naast me in de auto zit. Jij hebt me zelfvertrouwen gegeven in het autorijden!
Heel erg bedankt voor alle support en alles wat je me geleerd hebt. Ik zal iedereen aanraden om bij El Joan te gaan rijlessen!"

 


1e X geslaagd!
Limmie Liu
"De eerste rijles bij Aniet kan ik me nog heel goed herinneren: ik dacht dat Aniet me wel eerst naar een parkeerplaats zou rijden om te oefenen voordat ik de weg op mocht. Maar nee, ik kon meteen achter het stuur gaan zitten! Misschien weerspiegelde de eerste rijles ook al min of meer mijn rijgedrag voor de lessen later: ik reed als een slak. Maar Aniet had de eerste les meteen heel leuk

voor me gemaakt, waardoor ik er nog meer zin in had om lessen te nemen.
Ik was weliswaar niet de snelste leerling van Aniet (figuurlijk en letterlijk), maar ze had geduld en nam  de tijd voor me. Intussen heb ik mijn rijbewijs anderhalve maand en ben er heel blij mee. Dankzij de steun die Aniet me heeft geboden en de adviezen die ze me heeft meegegeven – die ze altijd op een leuke manier wist te brengen (heel af en toe ietsjes strenger, maar dat is ook nodig) en ik nooit zal vergeten – ga ik met volle vertrouwen en alertheid de weg op. Ook de grappige opmerkingen van Aniet, zoals ‘je rijdt als een omaatje, eet wat spaanse peper’ zullen me bij blijven. Aniet, ik rijd nu niet meer als een omaatje en zie op tijd alle borden die voor mij van belang zijn!
Ik ontdekte overigens pas tijdens de allerlaatste rit in Aniet’s wagen, toen ze me terugbracht na het praktijkexamen, hoe het kan dat ze alles ziet tijdens de lessen, bijvoorbeeld als ik de buitenspiegel oversloeg: de spiegels in haar wagen zijn ‘magisch’. Niks ontgaat Aniet’s ogen, maar daarom kan ze goede automobilisten opleiden, aanrader dus!

  

Ashley Sturmans
"Hallo Ladies & Gentlemans.
Ik wil jullie ALLEN even duidelijk maken dat Rijschool EL JOAN de beste Rijschool is van heel Nederland. Mijn zus heeft als eerste rijlessen gevolgd bij Anita. Mijn ouders en zus waren erg tevreden. Dus ik heb niet eens hoeven kiezen. Mijn keus was al gemaakt toen mijn zus bij Anita ging rijlessen.


1e X geslaagd!

En toen was het maar afwachten totdat ik EINDELIJK 18 werd. (Achteraf heb ik het beter gedaan dan mijn zus haha!) Ik raad jullie allemaal aan om bij Anita(Mijn Rijles MAMA) te gaan rijlessen. Jullie zullen zien, dat Anita jullie een fijn gevoel geeft onder het lessen. En niet alleen een fijn gevoel dames en heren, bij Rijschool EL JOAN leer je tenminste alles over hoe je het beste deel kunt nemen aan het verkeer. Ik heb ALTIJD, maar dan ook ALTIJD met heel veel plezier les gehad bij Anita. Het is zo leerzaam! Zo krijg je het in ieder geval niet aangeleerd bij andere Rijscholen. ( punt uit ). Dat is dat! Dan het volgende, Het slagingspercentage bij El JOAN is hoger dan alle rijscholen hier in Nederland bij elkaar:). Ik bedoel maar!!! Ik zal jullie voor gek verklaren als jullie niet gaan starten met rijlessen te nemen bij Rijschool EL JOAN! Ik kan alleen maar zeggen, dat Rijschool EL JOAN een echte aanrader is. Dat blijkt wel uit het feit dat ik alles meteen de eerste keer gehaald had(A). Anita laat je pas op examen gaan als ze denkt dat je er echt klaar voor bent. Anita legt alles heel duidelijk en op een rustige manier uit, + ze vraagt natuurlijk wel of je het in je hoofd opgeslagen hebt. Ik kan alleen maar met veel lof over Anita spreken. Kort En Krachtig zoals ik jullie al heb laten weten: ANITA IS DE BESTE!!!! VAN ALLE RIJSCHOLEN!!! Ik wens jullie allemaal veel succes. En NOGMAALS: Beter kan je het gewoonweg niet krijgen!!"

 


1e X geslaagd!
Laurie Schröder
"Mijn keuze voor Anita was al snel gemaakt. Mijn zus heeft ook gelest bij Anita en door alle positieve verhalen wist ik dat ik ook bij Anita wilde gaan lessen. Ik vind het best moeilijk om wat te bedenken voor dit stukje. Ik heb zoveel leuke dingen meegemaakt en zoveel dingen van je geleerd! Een ding weet ik zeker dat ik helemaal geen spijt heb gehad dat ik bij Anita ben begonnen met lessen.

Anita is een hele vrolijke, lieve, geduldige en spontane vrouw. In het begin dacht ik dat het nog wel even duurde voordat ik mijn rijbewijs had, vooral nadat ik een tijdje niet kon lessen door mijn knie. Maar door Anita heb ik sneller dan verwacht mijn rijbewijs gehaald! Ook al maakte ik wel eens rare fouten of keek ik niet goed op de borden jij bleef altijd positief. De leuke gesprekken die we altijd voerde zal ik ook niet vergeten. Ik ben nu echt blij met mijn rijbewijs. Ik kan alleen nog maar een ding zeggen: als je op zoekt bent naar een goede, leerzame en leuke rijschool moet je zeker bij EL JOAN gaan lessen! Lieve Anita ik vond het een super leuke tijd die ik nooit zal vergeten, bedankt voor alles! En ik zal nog altijd naar je zwaaien als je weer eens langs komt rijden! Liefs Laurie"

 

Indji Tan
"Het begon er allemaal mee dat ik 18 werd, en niet kon wachten met lessen! En aangezien ik zoveel positieve geluiden had gehoord over Aniet, wilde ik hier natuurlijk wel meer van weten. Zo gezegd zo gedaan, en al snel volgde mijn eerste rijles. NERVEUS zeg ik je. Dit bleek echter overbodig, want zodra ik de auto instapte voelde ik me meteen al


1e X geslaagd!

helemaal thuis. Niet alleen waren de lessen stuk voor stuk gezellig, maar daarbij leerde ik in die korte tijd zo ontzettend veel bij. Ik kan me niet voorstellen dat er überhaupt een betere rijschool is dan
EL JOAN, Aniet ziet werkelijk alles en heeft een gouden geduld (wat soms toch ook wel nodig was).  De tijd vloog, en al snel volgde mijn TTT. Naar mijn gevoel ging deze vreselijk, maar gelukkig kreeg ik toch mijn vrijstelling! Ook heb ik er enorm veel van opgestoken, en wist ik ongeveer wat ik op mijn examen kon verwachten. Hierna ging alles alleen maar sneller, en voor ik het wist stond ik bij het CBR, ik had mijn rijbewijs behaald! Natuurlijk was ik dolblij, maar tegelijk wist ik ook dat het lessen met Aniet hiermee beëindigd waren, wat toch wel zorgde voor gemengde gevoelens. Aniet, de tijd met jou was fantastisch en ik mis je nu al! Dus als het al niet duidelijk genoeg is, stop met twijfelen en kies voor EL JOAN. Je zult er gegarandeerd geen spijt van krijgen! Nogmaals bedankt, en hopelijk tot snel!"

  

Samira Elmrabet
"Mijn naam is Samira en ben 32 jaar.Ik ben moeder en huisvrouw.Ik ben bij de El Joan rijschool terecht gekomen door op internet naar de beste rijscholen in Heerlen te zoeken met de hoogste slagingspercentage.Met die gegevens heb ik gelijk gebeld.Bij Anita voelde ik me gelijk op mijn gemak.Ze legt alles rustig en zeer duidelijk uit.Als je een fout maakt vindt ze dat niet erg ,maar je moet er wel van leren.IK ben Anita heel dankbaar voor haar vertrouwen en peptalks.Ze is hardstikke lief en ik heb heel veel respect voor haar.Ik hoop dat ze nog heel lang rij-instrutrice mag zijn en ik wens haar alle geluk van de wereld.BEDANKT ANITA"

 

Myronne Rietbergen
"Voor mij was de keuze voor een rijschool erg gemakkelijk, Anita is namelijk mijn buurvrouw. Dit betekende echter niet dat ze soepeler was naar mij toe. Anita is hartstikke gezellig, dat wist ik al veel langer. Maar ze weet ook wanneer het serieus moet worden. Ik vind de manier waarop ze lesgeeft erg prettig. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en ze stelde me altijd gerust. Als ik


1e X geslaagd!

iets fout deed namen we rustig door wat er gebeurde en hoe ik dat beter had kunnen oplossen. Op deze manier leer je naar mijn mening het beste. Ik ben dan ook hartstikke blij dat ik bij haar rijlessen heb mogen volgen en we samen deze gezellige tijd hebben gehad. Anita, hartstikke bedankt!
Hele dikke kus en knuffel en super bedankt nogmaals!!"

 

Kyra Frederiks
"Lieve Aniet,
Een vriendin had mij autorijschool El Joan aangeraden. Ik ben blij dat ik haar raad heb gevolgd.
Anita bleef rustig, ook al maakte ik er soms een ramp van. Ondanks dat Anita af en toe streng moest zijn, heb ik de lessen altijd gezellig gevonden. 


1e X geslaagd!

Anita, bedankt voor de gezellige rijlessen. Veel succes met de toekomstige druifjes"

  

Malou Meertens
"Ik kan me mijn eerste rijles bij Anita nog goed herinneren. Die dag was ik dan eindelijk 18 geworden, veel familie op bezoek en ik was ontzettend nerveus. Ik rijden? Dat gaat toch nooit lukken? Met trillende benen en klamme handjes stapte ik de auto in en ik zei meteen dat ik er vast niks van kon. Gelukkig is Anita goed in geruststellen en het is allemaal goed gekomen. Nu, na leuke gesprekjes in de auto en ook wel wat zuchten en steunen, heb ik eindelijk mijn rijbewijs en ik ben er ontzettend blij mee! Anita, jou wil ik heel erg bedanken. Voor al je geduld, en dat je me met zelfvertrouwen de weg hebt weten op te sturen!"

 


1e X geslaagd!
Saadia Oubari
"Ik ben via een vriendin bij Anita begonnen. De eerste les was erg zenuwachtig, maat anita stelde me al snel op mijn gemak. Ik dacht zelf dat ik het nooit zou halen, maar uiteindelijk, gelukkig, ik heb mijn rijbewijs gehaald!
Anita kon soms wel streng zijn, maar dat vond ik goed van haar en ondanks dat ze soms streng kon zijn heb ik veel gelachen

met anita. Ik zal de tijden die ik rijdend met haar doorbracht heel erg missen. He he ik kan weer lekker uitslapen op de zaterdag. Anita je bent een schat!  Dank je wel voor de gezellige en soms ook wel spannende lessen."

 

Joep Hoffman
"Zoals zo velen voor mij en waarschijnlijk nog velen na mij kan ik alleen vol lof over Anita praten.

Nadat ik John en Anita heb leren kennen als dat gezellig koppeltje die in de weekends lekker op het terras kwam genieten kwamen we in een gesprek op het onderwerp van rijlessen. 


1e X geslaagd!

Ik gaf aan dat ik geen rijbewijs had en eigenlijk er weinig vertrouwen in had wegens een slechte ervaring met een andere rijschool. Pas toen kwam ik erachter dat Anita haar eigen rijschool had...van het een kwam het ander en al gauw zat ik achter het stuur van die heerlijke BMW.

Rustig begonnen, langzaam vertrouwd raken met de auto en het verkeer en daar gingen we. Alles word op een duidelijke en kalme manier uitgelegd, tekeningetje erbij voor de theoretische uitleg van de bijzondere verrichtingen. Lekker gelest op een prettig tempo! Uiteraard ook genoeg lessen gehad waar het gewoon niet wilde maar ook dan wist Anita er leermomenten van te maken.

Geen  gehaast geen geblaf maar op een prettige en verantwoorde manier gelest totdat Anita vind dat je er klaar voor bent. Op naar het examen...er was er een zenuwachtig...en dat was niet de kandidaat..het voelde goed, ik had er vertrouwen in en wist dat Anita me niet zou laten opgaan als het niet goed was. Geslaagd! De eerste keer super!

Anita bedankt voor de lessen, de gezelligheid en de fijne tijd!"

 


1e X geslaagd!

Remy Smeets
"aaaah, wat zal ik die rijlessen gaan missen. Zelfs in de file staan op de autosnelweg tijdens spitsuur zal ik missen haha!
Het was voor haar geen enkel probleem om mij telkens na mijn stage in geleen op te gaan halen, echt super!!!

Ik had van vrienden gehoord dat ze niet echt tevreden waren over hun rijscholen, dus ik

hoopte dat ik wel een goede rijschool zou vinden.
En dat heb ik zeker gedaan, echt geweldig! Vanaf de eerste rijles was het meteen gezellig in de auto en het is er alleen maar gezelliger op geworden.
Je leert ook ontzettend veel bij haar in de auto, ze doet er alles aan om te zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt.
Is er een leuk nummer op de radio... huppa... volume omhoog en meezingen maar hahaha.
Uiteraard wordt er ook serieus gereden, maar de leuke sfeer blijft gewoon hangen. Als je klaar bent met je rijles kun je niet wachten tot de volgende rijles.

Twijfel niet, start bij Anita met rijlessen en je zult een geweldige tijd hebben!"

 


1e X geslaagd!
Kim Gerats
"Geweldig! Ik heb mijn rijbewijs gehaald! En dit was me nooit gelukt zonder jou! Ik heb een super leuke tijd gehad bij Anita. Op mijn 18e verjaardag had ik mijn eerste rijles. Ik vond het hartstikke spannend dat ik meteen de weg op mocht. De lessen daarna gingen snel. We hadden het altijd heel erg gezellig in de auto. We hadden altijd erg leuke gesprekken. Ook in moeilijkere tijden heb jij

mij heel goed opgevangen en gesteund. Echt heel erg fijn! Je bent een schat van een vrouw en was altijd erg vrolijk! Als je nog opzoek bent naar een rijschool, ga dan lessen bij Anita. Ze is een topvrouw en zorgt voor een leuke tijd tijdens het lessen. Ze is heel erg duidelijk en leert je het rijden heel goed aan. Op momenten dat het minder gaat, pept ze je weer op en overtuigt ze je ervan dat je het kan en dat alles goed komt. Zonder haar was het me dan ook nooit gelukt mijn rijexamen meteen de eerste keer te halen! Hartstikke bedankt voor alles!"

 

Nicole Verharen
"Ik kwam in aanraking met autorijschool El Joan door een vriend. Het heeft lang geduurt voordat ik in een lesauto durfde te stappen. Toch heb ik de stap kunnen maken. Anita stelt je heel erg op je gemak en elke les is het weer gezellig.
Toch is het me gelukt de eerste keer te slagen en Anita hartstikke bedankt voor de


1e X geslaagd!

leuke en altijd gezellige lessen!
Anita blijf zo geïnterresseerd in mensen want dat maakt jou UNIEK!
Je bent one of a kind en dat mag iedereen weten."

 


1e X geslaagd!

Elina Bindels
"Ik heb echt een heerlijke tijd met jou gehad, en zoals je zei: je rijlessen moeten naast leerzaam ook leuk zijn! Elke rijles had ik er weer zin in, en had ik een dipje; dan wist jij me er weer bovenop te helpen!

Ik ga je echt missen! De lessen waren echt een deel van mijn leventje geworden, dus jij ook! Maar ik ben er zeker van dat ik je nog vaak tegen zal komen dus SEEYA ON THE ROAD!"

  

Dominique de Smet
"Anita, ik wou je nog even bedanken voor alles! Ik vond het erg gezellig bij je. Je was altijd in voor gezellig een babbeltje maar ondertussen werd er toch serieus gereden! dus iedereen kom bij anita rijlessen en succes ermee."


1e X geslaagd!

 


2e X geslaagd!

Tom Jeeninga
"HET IS SUPERRRRRRRRRRRRR

ik ben bij anita begonnen nadat mij vader en me stiefmoeder mij een eerste proef les cado hadden gedaan.
het klikte meteen goed tussen mij en anita
je krijgt meteen het gevoel dat ze je echt wilt helpen met het hele auto gebeuren en dan bedoel ik ook echt van A tot Z.

En je krijgt uit eindelijk een super band met haar.
ik kan het weten ik heb bij anita gerijlest en ik heb er altijd van genoten.

wat kan je gewoon het beste doen als je goed je rijbewijs wil hebben...........
GA NAAR ANITA EN BEGIN ER MEE WANT SPIJT HEBBEN DAT KRIJG JE NIET

 

autorijschool El Joan Heerlen